ДНС позива кандидате да учествују у ТВ дебати

Срна
ДНС позива кандидате да учествују у ТВ дебати

БАЊАЛУКА - ДНС је позвао кандидате за инокосне функције да се у финишу кампање одазову на ТВ дуеле који су заказани за сутра и у петак, 30. септембар.

ДНС је саопштио да је дијалог основ политичког живота и да изборна кампања служи за што боље представљање сопственог програма.

-У том смислу не разумијемо страх других кандидата за инокосне функције да учествују у ТВ дуелима. То је права прилика да грађани упореде и оцијене кандидате и њихове политике - истакнуто је у саопштењу.

У ДНС-у сматрају да је њихов програм за развој, економију и напредак Српске доминантан и да су се њихови кандидати за члана Предсједништва БиХ и за предсједника Републике Српске Ненад Нешић и Радислав Јовичић одазвали на сваки позив за дебату, додаје се у саопштењу.

Претходно је 8. и 9. септембра одржан први круг ТВ дебата на РТРС-у у којима су учествовали кандидати за предсједника и српског члана Предсједништва СНСД-а и ДНС-а, док су кандидати СДС-а и ПДП-а одбили учешће. Други круг би требало да буде сутра и петак.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана