ДНС Пале: Николина Шљивић поручила да остаје кандидат, иако је избрисана са плаката

Срна
ДНС Пале: Николина Шљивић поручила да остаје кандидат, иако је избрисана са плаката

ПАЛЕ - Кандидат ДНС-а за одборника у Скупштини општине Пале Николина Шљивић поручила је данас да остаје у овој странци и да не одустаје од кандидатуре, иако је паљански ДНС у центру ове општине поставио предизборни билборд на којем не пише њено име, нити редни број као кандидата.

На питање да прокоментарише чињеницу да се њено име и редни број, иако је кандидат те странке за одборника у Скупштини општине Пале, не налазе на постављеном билборду ДНС-а, на којем иза редног броја један пише редни број три, Шљивићева је рекла да је то производ и идеја њених колега, који вођени личним интересима покушавају на све начине да умање њен изборни резултат.

- Не знам разлог, можда је страх појединих колега који губе тло под ногама - навела је Шљивићева у изјави Срни и истакла да није одустала од кампање, нити је повукла кандидатуру.

Према њеним ријечима, очекивала је бурну кампању, ударце са свих страна, али није очекивала да ће све то долазити од њених колега.

- Знам да имам повјерење грађана Пала. Знам колико ме подржавају, колико ми људи сваког дана прилази, колико ме позове да се видимо и поразговарамо, а то је оно што они не могу обрисати као што су обрисали моје име са билборда ДНС-а Пале - поручила је Шљивићева.

Она истиче да јој ова дешавања дају само још већи вјетар у леђа.

- Желим да докажем, више него икада, да је нас истинских симпатизера ДНС-а више од ових других - истакла је Шљивићева и поновила да остаје члан ДНС-а и кандидат за одборника под редним бројем два, те да ће радити "за људе и живот Пала".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана