ДНС очекује три одборничка мјеста у Новом Граду и побједу у Козарској Дубици

Срна
ДНС очекује три одборничка мјеста у Новом Граду и побједу у Козарској Дубици

КОЗАРСКА ДУБИЦА, НОВИ ГРАД - Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изјавио је данас да су општински одбор и чланство ДНС-а, те грађани Козарске Дубице спремни за побједу ДНС-а у овој локалној заједници на локалним изборима.

- Ми у Козарској Дубици очекујемо да наша листа има највећи број гласова, да освојимо највећи број мандата у локалној скупштини и да на тај начин преузмемо улогу прве странке Козарске Дубице. Очекујемо апсолутну побједу нашег заједничког кандидата за позицију начелника општине Раденка Рељића - изјавио је Нешић новинарима.

Он очекује да се у будућем периоду настави развој Козарске Дубице јер је ДНС-у интерес грађана изнад сваког личног, партијског или било каквог другог интереса.

Генерални секретар ДНС-а Дарко Бањац изјавио је да ће ДНС побиједити у Козарској Дубици и бити прва политичка партија у тој општини.

- Грађани имају још три дана да размишљају и у недјељу да изађу на изборе. ДНС и људи из ДНС-а су много урадили за Козарску Дубицу, а грађани сада треба да покажу да ли ће нам и даље дати подршку и снагу да радимо за Козарску Дубицу. Сада је све на њима - рекао је Бањац, који је и предсједник Општинског одбора ДНС-а у Козарској Дубици.

Бањац је нагласио да је убијеђен да грађани Козарске Дубице знају ко је шта урадио за Козарску Дубицу, од инфраструктуре, враћања Основног суда, реновирања школа и свега другог.

Он је навео да ће грађани на крају дати завршну ријеч и одлучити да ли ће наградити све оно што је ДНС урадио за Козарску Дубицу.

Бањац је рекао да је други циљ ДНС-а да Раденко Рељић поново постане начелник општине Козарска Дубица.

- Он је заједнички кандидат СНСД-а, ДНС-а, Демоса, Уједињене Српске и НДП-а и убијеђен сам да ће обновити мандат начелника. Заједничким снагама можемо и даље много да урадимо за Козарску Дубицу - закључио је Бањац.

Кандидат на одборничкој листи ДНС-а у Козарској Дубици Сенка Јујић позвала је грађане Козарске Дубице да на локалним изборима свој глас дају кандидатима ДНС-а.

Кандидат на одборничкој листи ДНС-а у Козарској Дубици Милан Тамамовић изјавио је да је ДНС у Козарској Дубици, на челу са Дарком Бањцем, урадио више него што су други учинили у посљедњих 20 година.

- Радићемо и даље за Козарску Дубицу и очекујем убједљиву побједу ДНС-а и заједничког кандата за начелника Раденка Рељића - рекао је Тамамовић.

Промоцији кандидата на штанду ДНС-а у Козарској Дубици данас су присуствовали и шеф Изборног штаба ДНС-а Радислав Јовичић и народни посланик Александар Главаш.

Демократски народни савез (ДНС) у Новом Граду очекује 1.500 гласова и три одборничка мјеста, колико ова странка има и у постојећем сазиву локалног парламента.

Предсједник Општинског одбора ДНС-а Нови Град Мирко Згоњанин рекао је данас да очекују да грађани подрже одборничку листу ове странке, те нагласио да ће ДНС на изборима подржати СНСД-овог кандидата за начелника општине Мирослава Дрљачу.

- ДНС има стручне и способне људе који се не боје ниједног изазова и који су спремни да својим ангажманом допринесу побољшању стања у Новом Граду - навео је он.

Ненад Нешић истакао је да ова странка на предстојећим изборима има једног кандидата за градоначелника и 10 кандидата за начелнике општине.

- Очекујем побједу свих њих. Очекујем да се ДНС потврди као озбиљна политичка снага, односно трећа политичка партија у Републици Српској. Очекујемо да избори покажу да је ДНС друга политичка снага у Српској - изјавио је Нешић.

Он је нагласио да је од кандидата ДНС-а тражи да прво воде рачуна о интересима грађана, а не о својим функцијама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана