ДНС Челинац: Имамо квалитетан прграм, очекујем побједу

Срна
ДНС Челинац: Имамо квалитетан прграм, очекујем побједу

БАЊАЛУКА - Кандидат ДНС-а за начелника Челинца Жељко Дубравац рекао је да је ова странка направила квалитетан програм за ту локалну заједницу за наредне четири године и очекује побједу на предстојећим локалним изборима.

Дубравац је навео да је у програму саткано више политика ДНС-а, чија реализација је планирана након избора.

- Увјерен сам да ће након избора ова странка имати шест одборничких мандата, заједно са коалиционом партнерима СДС-ом и ПДП-ом, који су подржали моју кандидатуру - рекао је Дубравац новинарима и изразио увјерење да ће ДНС на најбољи могући начин наредне четири године представљати вољу народа у Челинцу.

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић, који је увјерен у побједу Дубравца на предстојећим локалним изборима у БиХ, истакао је да ДНС у овом тренутку представља нешто ново у Републици Српској.

- Сматрамо да је народ сит међусобних оптужби, свађа и тешких ријечи. Нашем народу треба рјешавање проблема, који су се нагомилали - рекао је Нешић.

Он је додао да су чланови ДНС-а спремни да се прихвате тог посла и ријеше проблеме, те да људи који гласају за ову странку знају шта могу да очекују, а то је бољи живот у Републици Српској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана