ДНС ће заступати познате принципе

Глас Српске
ДНС ће заступати познате принципе

БAЊAЛУКA - Демократски народни савез (ДНС) обиљежио је у петак на Тргу Крајине у Бањалуци на симболичан начин, лијепљењем плаката, почетак предизборне кампање за опште изборе заказане за 3. октобар.

Потпредсједник ДНС-а и носилац кандидатске листе те партије за Народну скупштину Републике Српске у изборној јединици два Недељко Чубриловић изјавио је да ће ДНС водити коректну кампању, јавила је Срна.

Истакао је да ће кампања бити без нападања других, те да ће говорити о својим програмима, кандидатима и људима, а мање о онима који причају о другима.

- Сматрамо да је свака изговорена ријеч изговорена на свој рачун, своју штету или корист - рекао је Чубриловић.

Додао је да ДНС изабрао да кампању почне међу народом, јер је "ДНС политичка опција из народа".

- Зато смо хтјели да је симболично почнемо на тај начин - истакао је Чубриловић.

Он је навео да ће познати програми и принципи, које странка заступа већ десет година, бити и убудуће заступљени у њеном раду.

- Посебан значај даћемо ангажовању младих и то смо показали форсирајући листе на којима у свакој регији има одговарајући број младих - рекао је Чубриловић.

Он је из програма издвојио чврсту одлучност за очување интереса Републике Српске, непреношење надлежности и невршење приватизације националних добара.

Предсједник Изборног штаба бањалучке регије Жељко Дубравац рекао је да је Демократски народни савез у пуном капацитету потпуно спреман за изборну кампању на свим нивоима и да има све кандидате.

Слоган

Говорећи о изборном слогану партије "Ријеч је ријеч", Чубриловић је нагласио да је он у вези са принципијелношћу људи у странци, који оно што причају у предизборним кампањама настављају да спроводе у институцијама у Републици Српској и БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана