ДНС Бањалука представио одборничку листу и приједлоге за побољшање живота: Потребне нове школе и вртићи, смањити гужве

Срна
ДНС Бањалука представио одборничку листу и приједлоге за побољшање живота: Потребне нове школе и вртићи, смањити гужве

БАЊАЛУКА- Градски одбор ДНС-а Бањалука представио је данас одборничку листу за Скупштину града Бањалука, чији је носилац Боривој Обрадовић.

Обрадовић је рекао да је овим званично почела кампања ове странке у Бањалуци, те да су представљени конкретни приједлози за побољшање живота у овом граду.

- Бањалуци је потребна модернизација постојећих школа и изградња нових, изградња вртића и паркинга, те смањење саобраћајних гужви - рекао је Обрадовић новинарима у Бањалуци.

Он је додао да је коалициони споразум са кандидатом СНСД-а за градоначелника Бањалуке Игором Радојичићем и даље на снази, те да ће се о даљим корацима одлучивати на данашњој сједници Предсједништва странке.

Кандидат коалиције "Окупљени за Бањалуку" Игор Радојичић, који је присуствовао представљању одборничке листе ДНС-а у Бањалуци, истакао је да је снажан ДНС потребан Бањалуци и "Видовданској коалицији".

- Двадесет година ДНС је један од кључних субјеката развоја Бањалуке и очекујем да ће то бити и у наредне четири године - поручио је Радојичић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана