Ђурић: Све више грађана препознаје залагање странке за бољу Српску

Срна
Ђурић: Све више грађана препознаје залагање странке за бољу Српску

СОКОЛАЦ - Кандидат Социјалистичке партије Српске /СПС/ за предсједника Републике Српске на предстојећим општим изборима Неђо Ђурић изразио је задовољство што све више грађана препознаје рад ове партије и њихово залагање за бољу Српску.


“Њихову подршку видимо свакодневно на терену”, рекао је Ђурић приликом свечаног отварања канцеларије ове партије на Сокоцу.

Ђурић је нагласио да је СПС у константном успону и свакодневно добија нове чланове.

“То је велики подстицај за нас и знак да смо на правом путу, ту смо да се боримо за сва права и живот сваког човјека. Као партија осјећамо потребу да будемо што ближе народу, јер ми и јесмо народна партија”, нагласио је академик Неђо Ђурић.

Он је додао да се самим тим створила потреба за отварање канцеларије СПС-а и на Сокоцу.

Кандидат СПС-а за Народну скупштину Републике Српске Драгана Копривица истакла је приликом отварања канцеларије ове партије на Сокоцу да на општим изборима очекује огромну подршку гласача јер су људи препознали да је у и програмским циљевима СПС-а - Српска изнад свега.

Данашењем отварању канцеларије СПС-а у Улици цара Лазара присуствовао је и носилац кандидатске листе СПС-а за Народну скупштину Републике Српске Изборној јединици осам Милош Вукашиновић са Пала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана