Ђурић: Борба против корупције наш је приоритет

Срна
Foto: Фејсбук

БИЈЕЉИНА- Кандидат Социјалистичке партије Српске за предсједника Републике Српске Неђо Ђурић рекао је данас да је борба против корупције основни задатак ове партије будући да и стране компаније на ове просторе желе да инвестирају али само ако имају сигурност свог капитала.

Ђурић је истакао да је СПС изашла са програмом - "Развој домаћих природних ресурса и увођење страних компанија, уз елиминисање корупције и стварање сигурности уложеног капитала од инвеститора".

"Ми у ову кампању идемо чисто, програмски, без великих финансијских улагања и без утицаја било кога са стране", рекао је Ђурић.

Он је рекао да људи у Републици Српској треба да раде у домаћим фабрикама, а не да иду одавде, оцијенивши да корупција веома утиче на одлазак становништва.

Носилац листе СПС-а за посланика у Скупштини Српске Срђан Мијатовић рекао је да је Република Српска богата природним ресурсима и предузимљивим људима, али је истакао и да је аферама учињена штета Српској.

"СПС рјешење види у оквиру Пореске управе Српске гдје ћемо основати сектор за утврђивање нелегално стечене имовине. Сматрамо да ту имовину прво треба испитати код политичара", рекао је Мијатовић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана