Ђукић: Очекујемо три одборничка мјеста

Срна
Ђукић: Очекујемо три одборничка мјеста

ТЕСЛИЋ - Носилац листе Општинског одбора Демоса у Теслићу Маринко Ђукић очекује да ће ова партија на локалним изборима освојити три одборничка мјеста у Скупштини општине, захваљујући програму и растућој подршци грађана.

Ђукић је током данашње промоције кандидата ДЕМОС-а на новембарским изборима, нагласио да ова партија води мирну кампању у којој грађанима представљају програмске циљеве, међу којима су запошљавање, развој привреде, отварање пословних зона, унапређење туризма, инфраструктурни развој.

Он је истакао и да нису кандидовали свог представника за начелника општине, већ је су подржали кандидата СНСД-а Драгана Богданића.

Шеф Изборног штаба ДЕМОС-а Боран Босанчић рекао је за теслићки Демос да је озбиљна организација која ће бити окосница локалне власти и помоћи заједничком кандидату за начелника општине Драгану Богданићу.

Он је напоменуо да ова странка на нивоу Српске очекује најмање 60 одборничких мандата и три начелничка мјеста.

Богданић је истакао да му је подршка ове партије важна, јер је чине већ афирмисани привредници и политичари с развојним програмским циљевима.

Кандидатска листа Демоса у Теслићу броји 34 представника.

На локалним изборима у Теслићу за мјесто начелника кандидовали су се Драган Богданић испред СНСД-а, Милан Милићевић испред СДС-а, Драгутин Шкребић испред СПС-а и Константин Савић као независни кандидат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана