Ђокић: Залагаћемо се за привредни развој и отварање радних мјеста

Срна
Ђокић: Залагаћемо се за привредни развој и отварање радних мјеста

УГЉЕВИК - Народни демократски покрет (НДП) у Угљевику очекује најбољи изборни резултат до сада и освајање три одборничка мандата, изјавио је данас носилац листе НДП-а Драган Ђокић.

У обраћању медијима испред просторија странке, Ђокић је рекао да кампања протиче у фер и позитивној атмосфери и да је њен фокус на плановима привредног развоја Угљевика, отварања радних мјеста и довођења домаћих и страних инвеститора.

“Треба створити услове за привредни развој кроз отварање пословне зоне са погодностима за инвеститоре који ће отворити радна мјеста, а у побољшање привредног амбијента треба усмјерити средства ренте коју општина добија од Рудника и термоелектране жУгљевикж и друге локалне приходе”, навео је Ђокић.

Позивајући бираче да им укажу повјерење и тиме дају снагу да дјелују у општинској власти, он је истакао да ће НДП инсистирати на принципу један човјек - једна плата и на укидању одборничких и посланичких накнада, умјесто којих предлажу исплату дневница.

У Угљевику НДП подржава кандидата СДС за градоначелника Василија Перића, а посљедње године су били дио општинске власти.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана