Ђокић: Успјешна афирмација партије

Срна
Ђокић: Успјешна афирмација партије

ПРИЈЕДОР - Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић оцијенио је да су чланови ове странке током посљедњих неколико мјесеци и током кампање радили на афирмацији странке у Приједору и да су успјели у томе.

“Не мали него далеко већи број грађана овог града, а могу рећи и широм Републике Српске, сигурно ће дати знатно већу подршку нашим кандидатима за одборнике и начелнике општина јер су увјерени да смо у овој кампањи понудили политички програм и реформе које полазе од тога да се можемо даље убрзано економски развијати и да приориетет треба да буде управо економски развој”, изјавио је Ђокић новинарима вечерас у Приједору.

Он је истакао да ту, прије свега, мисли на економски развој локалних заједница у пуној сарадњи са институцијама Републике Српске, те да је то потпуно нови приступ који је дефинисан кроз програм странке и да је на томе треба да буде заснована политичка, социјална и свака друга стабилност.

“За оно што смо жељели да покажемо нашим грађанима и што смо радили претходних деценија и данас, у овом времену посебно, имали смо снажну манифестацију подршке од Социјалистичке партије Србије и предсједника Ивице Дачића и за нас је то од великог значаја јер још једном потврђује колико је значајна та сарадња Републике Српске и Србије и она је за нас додатни мотив да ћемо кроз чвршћу сарадњу имати прилику да покренемо нове економске процесе и локални развој”, рекао је Ђокић.

Он је додао да социјалисти у Приједору имају квалитетну листу и сјајне људе вољне да допринесу развоју града управо на бази програма политике коју заступају социјалисти.

Предсједник Градског одбора СП и носилац одборничке листе за Скупштину града Приједора Игор Кнегињић истакао је да ће се рад и залагање у претходном периоду видјети на гласању и вредноваће се кроз одборничке мандате.

“Бићемо на располагању нашим грађанима, посебно када је ријеч о побољшању животног стандарда, повећању запослености, плата и пензија и бољој здравственој заштити, квалитетнијем школству и вјерујем да имао квалитетну екипу људи која ће моћи да обезбиједи перспективу и будућност на овим нашим теренима”, рекао је Кнегињић.

Кандидат Социјалистичке партије за одборника у Скупштини града Приједор Немања Грубан изјавио је да је основни циљ ове партије мотивисање младих људи да остану у свом граду.

“Само заједничким снагама можемо да Приједор учинимо бољим мјестом за живот, а образовање младих људи би требало да буде доступно свима под једнаким условима, а да им при запошљавање основни критеријум буде њихова стручност и знање”, поручио је Грубан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана