Ђокић у Шипову: Ковач ће убједљиво побиједити

ГС
Ђокић у Шипову: Ковач ће убједљиво побиједити

ШИПОВО - Социјалистичка партија (СП) у Шипову има запажено политичко дјеловање. Водили смо и ову општину и учествовали у њеној обнови након повратка из избјеглиштва, истакао је први социјалиста Српске Петар Ђокић на предизборној трибини партије у Шипову.

Он истиче да СП у овој општини подршку даје кандидату СНСД Милану Ковачу, за ког вјерују да ће убједљиво побиједити.

– Увијек смо тражили и нудили реална, спроводива рјешења и знам да ће грађани то знати препознати и овај пут. Борићемо се за подршку сваког појединца и наставићемо да дајемо свој допринос развоју Шипова. Република Српска мора да направи нове кораке раста и развоја, а СП је ту да политиком дијалога и сарадње, томе и допринесе – рекао је Ђокић.

Носилац листе ОО СП Шипово Стеван Кнежић је истакао да листа СП у овој општини има 15 кандидата, вриједних, младих, образованих породичних људи који желе да остану да живе у Шипову.

– Социјалисти у Шипову уско сарађују са коалиционим партнерима, а турбулентна времена каква су данас захтијевају квалитетне одлуке, а квалитетне одлуке доносе квалитетни људи. Зато позивам све да изађу на изборе 6. октобра и пруже шансу Социјалистичкој партији да буде дио тима који ће градити боље Шипово – истакао је Кнежић.

Кандидат за начелника Шипова (СНСД) Милан Ковач је истакао да је задовољан сарадњом са СП у претходном периоду.

– Социјалистичка партија се никада није колебала и увијек је била стабилан и поуздан партнер и захвалан сам за безрезервни ангажман – рекао је Ковач на трибини социјалиста у Шипову.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана