Ђокић у Доњeм Жабару: Наставићемо сарадњу са свима који желе развој Српске

ГС
Ђокић у Доњeм Жабару: Наставићемо сарадњу са свима који желе развој Српске

ДОЊИ ЖАБАР – Лидер Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић истакао је вечерас на предизборном скупу у општини Доњи Жабар да је много успјешних пројеката реализовано у овој локалној заједници захваљујући напроима социјалиста и да ће СП наставити да сарађују са свима који желе развој Српске.

Ђокић је, обраћајући се бирачима у мјесту Лончари у овој општини, нагласио да се Српска знатно развила у инфраструктурном, привредном и сваком другом смислу и да треба наставити борбу за још бољу Српску.

Носилац одборничке листе СП-а за Скупштину општине Доњи Жабар Петар Стевановић изразио је очекивање да ће социјалисти на локалним изборима подићи резултат у односу на претходне изборне циклусе.

"Сада очекујемо да имамо два одборника и да постанемо још значанији фактор да још више допринесемо напретку наше општине", рекао је Стевановић на предизборном скупу у Лончарима.

Стевановић је нагласио да је Социјалистичка партија у Доњем Жабару у посљедњих осам година чинила владајућу већину и да је посредством предсједника странке Петра Ђокића и Владе Републике Српске успјела да допринесе напретку општине.

Он је указао на то да је у обнову централне основне школе уложено више од 800.000 КМ, а да је реконструкција зграде бивше Земљорадничке задруге "Агро Посавина" која је преуређена у административни центар општине коштала више од 400.000 КМ.

Социјалистичка партија у Доњем Жабару дјелује у коалицији са СНСД-ом, ДЕМОС-ом и Српском радикалном странком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана