Ђокић: Стварати предуслове за даљи развој Градишке и Српске

Срна
Ђокић: Стварати предуслове за даљи развој Градишке и Српске

ГРАДИШКА - Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић поручио је вечерас са предизборног скупа у Градишци да ова партија жели да настави конструктивну политику с циљем стварања предуслова за даљи напредак и развој Градишке и Републике Српске.

Ђокић је истакао да је то могуће само ако се убрзано буде радило на економском развоју и афирмацији рада, те уз активности које ће бити реализоване кроз посебно организовано одјељење Министарства управе и локалне самоуправе Српске.

Он је нагласио да је кандидатска листа Социјалистичка партије у Градишци спој искусних и одговорних људи и младик који имају знање и ентузијазам.

Предизборном скупу у Градишци присуствовао је потпредсједник Социјалистичке партије Србије Александар Антић.

Ђокић је истакао да је присуство Антића у Градишци доказ да је Социјалистичка партија у Републици Српској и Србији једна партија, која само формално "станује" са једне и друге сатране Дрине.

Носилац кандидатске листе Социјалистичке партије за Скупштину града Градишка Ивица Лучка истакао је да је циљ ове странке да врати демократију и власт у руке народа, те додао да Социјалистичка партија Градишци имао своју одану изборну базу и људе који ће и на овим изборима гласати за њих.

"Очекујемо да ће подршка грађана бити иста или већа у односу локалне изборе прије четири године", рекао је Лучка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана