Ђокић: СП важан политички стуб у развоју општине

Срна
Ђокић: СП важан политички стуб у развоју општине

МИЛИЋИ - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је вечерас да ће активности те партије у Милићима, прије свега, бити усмјерене на даљу подршку развојним пројектима и на креирање пројеката који могу да побољшају општи амбијент и живот у овој општини.

Ђокић је рекао да СП има дуго година стабилну подршку грађана Милића и представља важан политички стуб на којем се темељи живот и развој ове општине.

"Наша је намјера да и у будућем периоду, имајући у виду подршку коју нам пружају грађани Милића, и одговорност коју смо у то име преузели, наставимо даље врло савјесно и посвећено да радимо своје послове у политичком смислу, а за добробит свих грађана ове општине", рекао је новинарима Ђокић током радног састанка са представнима СП-а и кандидатима те странке за одборнике у Скупштини општине Милићи.

Он је навео да СП има квалитетан састав одборничке листе, те да је Марко Савић из СНСД-а заједнички кандидат за начелника општине јер је у претходном мандату доказао своје способности.

"Са Марком Савићем кроз систем извршне власти СП ће радити на развоју Милића да и даље буду општина која ће позитивим примјером потврђивати своју успјешну политику и на тај начин оправдати повјерење које им овдје грађани дају", додао је Ђокић.

Предсједник општинског одбора СП-а и носилац одборничкле листе у Милићима Круно Влачић позвао је суграђане да подрже листу ове странке, додајући да је убијеђен да ће та листа постићи двоструко боље резултате него на предходним изборима.

"Странка на листи има 24 кандидата за одборнике у Скупштини општине, младе људе који ће покушати да ураде доста позитивног за Милиће", изјавио је новинарима Влачић.

Он је рекао да социјалисти подржавају избор Марка Савића, досадашњег начелника, јер је много урадио за локалну заједницу понашајући се домаћински према грађанима и државној имовини. 
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана