Ђокић: Соларна електрана биће највећи енергетски објекат у Требињу

Срна
Ђокић: Соларна електрана биће највећи енергетски објекат у Требињу

ТРЕБИЊЕ - Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је да ће соларне електране снаге 71 мегават о чијој градњи ће сутра бити потписан концесиони уговор са “Електропривредом Републике Српске” бити највећи енергетски објекат који треба да се гради на подручу Требиња.

Ђокић је поновио да Херцеговину треба посматрати као енергетски потенцијал на коме треба да се темељи развој ове регије и Републике Српске.

Он је навео да су први приоритет у економском развоју нове инвестиције, а гарант тога су људи који треба то да реализују.

“Социјалистичка партије у Требињу има изванредне кадрове, оспособљене, доказане, марљиве људе посвећене свом послу и обавезама које политички желе да преузму”, рекао је Ђокић, који је вечерас присуствовао представљању одборника за Скупштину града Требиња.

Предсједник Градског одбора СП у Требињу и носилац одборничке листе Рајко Ћапин рекао је новинарима да ће вечерас бити представљени кандидати ове партије за предстојеће локалне изборе, као и дио програма који су ти кандидати конципирали.

“Сигуран сам да ће имати могућност да га имплементирају у наредном периоду и на тај начин допринијети даљем развоју нашег града и афирмацији наше средине у свакој области”, додао је Ћапин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана