Ђокић: Сигурност економског раста Српске у новим инвестицијама

Срна
Ђокић: Сигурност економског раста Српске у новим инвестицијама

ДОБОЈ - Предсједник Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић рекао је да ова странка, заједно са коалиционим партнерима НДП-ом и СНП-ом, жели да помогне да се Република Српска развија и напредује јер сматрају да је сигурност економског раста у новим инвестицијама.

Ђокић, који је и кандидат ове коалиције за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест, рекао је на предизборном скупу да је СП у Добоју препознатљива политичка снага и да у овој локалној заједници треба појачати активности на индустријском развоју, односно отварање нових фабрика и радних мјеста.

Кандидат на Народну скупштину из Изборне јединице пет Срђан Тодоровић очекује одличан изборни резултат у Добоју са најмање једним послаником, као и добре резултате за Парламентарну скупштину БиХ.

Он је рекао да су грађанима Добоја понудили провјерене људе који су већ много за развој Добоја, наводећи податак да је у претходном мандату инвестирано више од 5.000.000 КМ у разне пројекте обнове.

Тодоровић је навео да Добој захваљујући инвестицијама има озбиљну шансу да се врати у позицију значајног привредног и економског средишта регије.

Кандидат за Народну скупштину из Изборне јединице два Вјекослав Петричевић указао је на позитивну енергију коалиционих партнера који ће оствирити добар резултат захваљујући квалитетним кандидатимма и пројектима који су реализовани на подручју Добоја.

Он је додао да су ти пројекти реализовани посредством Министарства привреде и предузетништва Републике Српске и Фонда за заштиту животне средине и енергетску ефикасност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана