Ђокић: Подстичемо развој Дервенте

Срна
Foto: Срна

ДЕРВЕНТА- Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић поручио је вечерас у Дервенти да социјалисти желе овај град са још више радних мјеста и развијенијом привредом и инфраструктуром.

"Остајемо при томе да бринемо о свим слојевима нашег друштва. Да буду веће плате, веће пензије, већа запосленост и социјална давања и све друго", рекао је Ђокић, који је вечерас у Дервенти присуствовао предизборној трибини коалиција СП-НДП-СНП.

Он је истакао да СП својим дјеловањем подстиче развој ове локалне заједнице.

"За ниво Републике Српске укупно очекујем да ћемо имати најмање по један посланички мандат по изборним јединицама, јер смо са толико мандата ушли у изборну кампању и са још два мандата од коалиционих партнера", изјавио је новинарима Ђокић и напоменуо да очекује најмање један посланички мандат из Изборне јединце четири, те велики број гласова за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

Носилац листе СП-а за Народну скупштину Српске у Изборној јединици четири Славен Гојковић рекао је да је до сада у Дервенти вођена коректна кампања и да очекује да социјалисти поправе изборни резултат у односу на прошле изборе.

Он је навео да ће се као народни посланик трудити да допринесе регионалном развоју изборне јединице, са побољшањем инфраструктуре.

"Од идуће године да се крене са изградњом петље - прикључка на ауто-пут, јер је то покретач развоја нашег града и региона. Увијек смо за социјалну правду и да народ буде на првом мјесту", рекао је Гојковић.

Кандидат за посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Вјекослав Петричевић очекује добар изборни резултат кроз коалициони споразум и заједничке снаге.

"Оно што видимо на терену је да народ препознаје наш претходни рад. Бићемо значајан фактор у власти која ће се формирати након избора", рекао је Петричевић, који се присутнима обратио у име НДП-а.

Носилац листе СП-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Недељко Јовић истакао је да ће социјалисти са коалиционим партнерима имати запажен резултат и да ће се изабрани представници залагати за идеју ове странке, да се оснажи Република Српска.

"Водићемо политику мира, стабилности, политику економског развоја Републике Српске јер само тако се може развијати и стварати боље услове за живот грађана", рекао је Јовић.

Вечерас су представљени кандидати за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици четири, као и кандидати за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици два.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана