Ђокић: Подршка малим општинама великих могућности

Срна
Foto: Срна

ДОЊИ ЖАБАР- Лидер Социјалистичке партије и носилац листе за Народну скупштину из Изборне јединице шест Петар Ђокић изјавио је да ће егзистенцијална питања и подршка развојним пројектима у Доњем Жабару увијек бити приоритет.

"Наша политика се одувијек заснива на потребама човјека. Доњи Жабар као мања локална заједница има потенцијала за напредак и подршка с наше стране никада неће изостати", поручио је Ђокић синоћ на предизборној трибини Коалиције СП-НДП-СНП у Доњем Жабару.

Кандидат за народног посланика Симо Стакић поручио је својим суграђанима да на предстојећим изборима подрже Социјалистичку партију, саопштено је из СП.

"Наши приоритети су да наставимо да рјешавамо егзистенцијална питања овог краја и да дамо свој допринос економски јачој Републици Српској", рекао је Стакић.

Коалиција СП-НДП-СНП одржала је синоћ у Доњем Жабару предизборну трибину на којој су грађанима представљени програмска рјешења и кандидати за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана