Ђокић: Побољшати живот повратника у ФБиХ, СП ће се борити за опстанак људи

Срна
Ђокић: Побољшати живот повратника у ФБиХ, СП ће се борити за опстанак људи

БОСАНСКИ ПЕТРОВАЦ- Представници Социјалистичке партије (СП) поручили су данас у Босанском Петровцу да ће се снажно борити за опстанак људи у том крају и да имају приједлог закона који би се бавио повратиницима у ФБиХ.

- Са овог највишег врха Оштреља поручујем народу овог краја да ће у нама имати снажан ослонац, не само у предизборним временима. Имамо припремљен приједлог закона који би се бавио повратницима у ФБиХ и који би био правни основ за формирање посебног секретаријата који би се бавио искључиво овом проблематиком - рекао је предсједник СП-а Петар Ђокић.

Он је додао да су социјалисти иницијатори и аутори тог закона чије је циљ да се побољша привредна и свака друга сфера друштвеног живота у Федерацији.

Делегација СП-а је потом у "Титовом возу", у складу са епидемиолошким правилима, евоцирала успомене на богату историју овог краја, те са окупљенима разговарала о свом прогаму - Манифесту СП-а и о оном за шта се залажу - социјалној правди, радничким правима, привредном просперитету, али и о визуелном идентитету кампање, који је побудио велику пажњу јавности.

Носилац листе СП-а за одборнике у Општинском вијећу Босанског Петровца Милан Пећанац рекао је очекују одличан резултат на овим изборима, те да желе побољшати услове за живот свих у Босанском Петровцу, а посебно ће се залагати за одржив развој и опстанак сеоских домаћинстава и пољопривредне производње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана