Ђокић: Очекујемо побједу и историјски резултат у дистрикту

Срна
Foto: Срна

БРЧКО - Носилац листе Социјалистичке партије (СП) за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Петар Ђокић очекује историјски резултат ове партије у дистрикту на општим изборима 2. октобра.

Ђокић је рекао вечерас у Брчком да је СП заједно са својим партнерима одиграла кључну улогу након проглашења дистрикта, те да је личним ангажманом омогућио дистрикту да више од 15 година добија електричну енергију из Републике Српске по повољним цијенама.

“То је највећа донација дистрикту која је дошла са неке стране. Поносан сам на ту врсту политике, а то је политика одговорности према грађанима и остаћемо досљедни тој политици”, рекао је Ђокић уочи почетка предизборне трибине у Брчком.

Кандидат СП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Зоран Кокановић рекао је да ова партија СП има велику подршку од народа и да очекује побједу у дистрикту.

Носилац листе СП за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Недељко Јовић рекао је да ова партија жели да се програмом рада и оловком бори за бољу Српску и боље сутра, те да очекује да ће бити парламентарна странка у Представничком дому.

Потпредсједник Главног одбора Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић, који је присуствовао предизборној трибини у Брчко, рекао је да ова партија на челу са предсједником Ивицом Дачићем пружа искрену и отворену подршку Социјалистичкој партији коју води Ђокић.

Ружић је истакао да су обје партије симбол прогреса и успјеха, да им се програми базирају на идентичним вриједносним начелима, а то је борба за идеал социјалне правде и једнакост свих, те да је политичка стабилност предуслов за све важне велике пројекте у сваком друштву.

У брчанском Дому културе вечерас је одржана јавна трибина коалиције СП-НДП-СНП на којој су представљени њени кандидати за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест и за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице два.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана