Ђокић: Наставити са развојем пословне зоне у Пелагићеву

Срна
Ђокић: Наставити са развојем пословне зоне у Пелагићеву

ПЕЛАГИЋЕВО - Носилац листе Социјалистичке партије за Народну скупштину из Изборне јединице шест Петар Ђокић изјавио је синоћ у Пелагићеву да је то једна од млађих општина Републике Српске чији се развој заснива углавном на аграрној производњи, али да је потребно да се она и индустријски развија.

“То смо започели прије неколико година и треба наставити са развојем пословне зоне која је већ инфраструктурно припремљена да може да буде мјесто гдје ће се инвестирати и градити”, рекао је Ђокић на предизборној трибини у овој општини, за коју је навео да има перспективу и вриједан народ, што ће Социјалистичка партија подржати.

Он је истакао да је Социјалистичка партија озбиљна странка која већ дуги низ година политички дјелује и ради на стабилности Републике, на њеном јачању и развоју институција, али и на њеном укупном економском развоју и расту.

“Треба нам што боља и развијенија Република Српска и сва политика наше партије је посвећена том циљу. Сада када смо окончали фазу стабилизације институција и ојачали вјеру у нашем народу да је Република Српска без алтернативе и да је она трајна вриједност којој сви морамо бити посвећени, неопходно је да јој даље омогућимо убрзан економски раст и развој, а то значи да развијамо сваки регион Републике, сваку општину, сваки град, па и општину Пелагићево”, рекао је Ђокић.

Носилац листе Социјалистичке партије за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Недељко Јовић изјавио је да је Социјалистичка партија сигурна да ће освојити директан мандат у Представничком дому парламенту БиХ.

“Залагаћемо се за јаку Републику Српску унутар БиХ, водићемо политику дијалога, мира и стабилности, без хушкачке ратне политике. Свима нам је циљ да имамо што бољу и снажнију Српску са бољом економијом и више радних мјеста и то ће бити циљ залагања и у Представничком дому”, рекао је Јовић.

Кандидат за Народну скупштину Републике Српске из Изборне једнице шест Симо Стакић рекао је да је Пелагићево препознатљиво по Социјалистичкој партији и резултатима, те да излази у пуном капацитету на предстојеће изборе.

“Социјалистичка партија треба много већи и снажнији капацитет како у Влади и параламенту Српске. Ова партија има идеје, одређене програме и уз снажнију подршку путем посланика може их у већем обиму реализовати на добробит свих грађана Српске”, рекао је Стакић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана