Ђокић на дружењу са фудбалерима Челика

Срна
Foto: Срна

БРЧКО- Предсједник СП и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици шест Петар Ђокић рекао је да је фудбалска утакмица у насељу Грбавица у Брчком, коју играју млади против ветерана Фудбалског клуба "Челик", прије свега врхунско дружење, сусрет старих пријатеља који су ту годинама стварали клуб и играли за њега.

Ђокић је истакао да је то традиционална утакмица ветерана Фудбалског клуба "Челик" која се организује најмање једном годишње у љетном периоду.

"На њој се окупе стари пријатељи, ранији играчи `Челика` са актуелним саставом тима и онда играмо у двије групе, млади и стари, и ветерани и играчи, тако да имамо мјешовити састав и то буде прије свега врхунско дружење, сусрет старих пријатеља који су ту годинама и стварали клуб и играли за њега", рекао је Ђокић, који присуствује данашњој утакмици.

Према његовим ријечима, клуб има дугу традицију, сада већ 49 година постојања, "тако да је увијек велико задовољство срести пријатеље који се тога дана окупе, тим поводом".

"Тако ће бити и овогодишње дружење", додао је Ђокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана