Ђокић: Морамо помагати повратницима у ФБиХ

Срна
Ђокић: Морамо помагати повратницима у ФБиХ

ДРВАР - Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић захвалио је свима који доприносе развоју Дрвара, те указао да се општине у ФБиХ морају развијати и да се мора помагати повратницима, јер стање није задовољавајуће.

- Стање у ФБиХ се мора мијењати на боље. Припремили смо измјене законске регулативе који ће се бавити рјешавањем проблема повратника у Дрвару, Грахову, Петровцу и другим општинама у ФБиХ - навео је Ђокић током предизборних активности у Дрвару.

Он је додао да постоји намјера да се формира секретаријат који ће се бавити питањима повратника и располагати информацијама о функционисању свих сегмената живота, па и ове категорије становништва.

Ђокић је навео да је то нова политика социјалиста која ће се спроводити и која ће обезбиједити инститционалну реформу и подршку развоју локалних заједница ради осигурања одрживости живота на овим просторима, саопштено је из СП-а.

Носилац одборничке листе Социјалистичке партије у Дрвару Јасна Пећанац рекла је да на локалне изборе излазе убијеђени да ће остварити одличан резултат, јер уживају повјерење грађана.

Пећанчева је истакла да очекују минимално два мандата у Општинском вијећу, те да су убијеђени у побједу.

-Боримо се за бољи живот у Дрвару, за социјалну правду и да остваримо добар резултат - рекла је Пећанчева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана