Ђокић: Љубиње спремно за промјене

Срна
Ђокић: Љубиње спремно за промјене

ЉУБИЊЕ - Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је да је Љубиње спремно за промјене и да се што прије морају пронаћи рјешења да се ова општина спаси од даљег пропадања.

Ђокић је рекао да је у Љубињу планирана градња соларне електране снаге 84 мегавата, као и да ће наћи партнера за њени градњу да то буде пројекат који се мора реализовати у нареде четири године.

“Ова општина би од концесије имала око 600.000 КМ на годишњем нивоу”, истакао је Ђокић.

Он је истакао да Љубиње, поред пољопривредеима још потенцијала за развој, те додао да се мора дефинисати на који начин се мора помоћи угроженим општинама у Републици Српској, а једна од њих је и Љубиње.

“Ови избори су шанса да се деси промјена и да са новим начелником кренемо у нови циклус развоја који овдје сигурно може да се деси”, рекао је Ђокић.

Носилац листе Социјалистичке партије у Љубињу Спасоје Кисић рекао је да су пред овом општином најзначајнији избори до сада.

“Ови избори су значајни и за наш Општински одбор. Надам се да ћемо уз помоћ нашег предсједника Петра Ђокића ову нашу малу неразвијену општину покренути и побољшати живот свим становницима Љубиња”, истакао је Кисић.

Општински одбор Социјалистичке партије у Љубињу подржао је кандадата СНСД-а Риста Милутиновића у трци за начелничку позицију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана