Ђокић: Имамо видљиву и снажну подршку

Срна
Ђокић: Имамо видљиву и снажну подршку

БАЊАЛУКА - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао је синоћ у Бањалуци да ова странка, заједно са коалиционим партнерима НДП-ом и СНП-ом има видљиву и снажну подршку.

Ђокић је на предизборном скупу истакао и да је потребна јача и развијенија Република Српска, прије свега економски и да је важно да на позицијама за предсједника Републике и српског члана Предсједништва БиХ побиједе Милорад Додик и Жељка Цвијановић, што је важан предуслов стабилности и сигурности.

"И лидер НДП-а Драган Чавић и ја имамо значајно искуство, и политичко и животно, а економски можемо дати гаранцију да ћемо служити најбољим интересима Републике и допринијети да се она економски развија", рекао је Ђокић.

Он је истакао да је економски раст и развој Републике Српске у наредним годинама предуслов стабилности Српске, нагласивши да им је то кључни циљ.

Предсједник НДП-а Драган Чавић увјерен је да ће ова коалиција заједничким снагама остварити одличан резултат на предстојећим изборима.

"Вријеме које долази је вријеме које тражи озбиљне и искусне људе за озбиљан одговор", рекао је Чавић.

Он је истакао да се никакво међународно туторство не прихвата.

Носилац листе коалиције СП-НДП-СНП за Народну скупштину Српске у Изборној јединици три Велибор Станић позвао је грађане да подрже ову коалицију и заједничке кандидате за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и Жељку Цвијановић.

Носилац листе коалиције СП-НДП-СНП за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Давор Стрика рекао је да су политике ове коалиције усмјерене на развој Републике Српске у свим сегментима.

Он је истакао да Република Српска и њени грађани заслужују и могу боље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана