Ђокић: Да се бавимо локалним темама

Срна
Ђокић: Да се бавимо локалним темама

ФОЧА - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао је вечерас на предизборном скупу у Фочи да социјалисти, на бази свог програма који је садржан у манифесту усвојеном за ове локалне изборе, желе да економски оснаже сваку локалну заједницу у Српској.

Ђокић је истакао да у економском развоју лежи сигурност за квалитетан живот у будућности, као и социјална сигурност за сваког грађанина, те да је тежња социјалиста да граде друштво социјалне правде.

“Овдје у Фочи имамо изванредан тим људи, који је спреман, стручан и способан да се стави на располагање за развој ове локалне заједнице уз помоћ институција Републике”, навео је Ђокић.

Он је позвао све учеснике предизборне кампање да дају допринос очувању здравља становништва, те да сви схвате да су у локалној кампањи и да треба да се баве локалним темама.

“Да се не замајава народ општим причама, које не могу да значе ништа за локалне изборе. Могу, али је пресудно за локалне изборе шта ћемо то урадити у свакој локалној заједници”, додао је Ђокић.

Носилац листе кандидата СП-а за одборнике у Скупштини општине Фоча Слађана Костовић Благојевић рекла је да ће ова странка имати најбољи резултат до сада, истичући да социјалисти имају јасно изграђену визију развоја општине.

“Један од наших основних циљева биће да ћемо се залагати да из сваке породице имамо бар по једног запосленог да би овај град имао услове да живи, ради и опстаје. Свјесни смо чињенице да је масован одлив становништва, како у цијелој Републици Српској, тако и у Фочи, и ми желимо да то зауставимо”, рекла је Благојевићева.

Она је навела да СП има одговорност пред грађанима и да не слијеже раменима пред проблемима.

“Сигурни смо у наш успјех и ударнички идемо до побједе. Ја се надам да ћемо 16. новембра славити побједу и да ћемо у великом броју ући у Скупштину општине Фоча гдје ћемо доказати наш рад уз квалитетне кадрове које имамо на листи”, рекла је Благојевићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана