Ђокић, Антић: Заједничка оријентација - рад у најбољем интересу грађана

Срна
Ђокић, Антић: Заједничка оријентација - рад у најбољем интересу грађана

БАЊАЛУКА - Предсједник Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић изјавио је да СП и Социјалистичка партија Србије имају чврсту везу, те заједничку оријентацију да раде у најбољем интересу грађана Српске и Србије.

Ђокић је након састанка са потпредсједником Социјалистичке партије Србије Александром Антићем у Бањалуци, навео је да ове двије партије раде сестрински од оснивања, руководећи се настојањима да раде за најбоље интерес народа.

“Ујерен сам да ће ова посјета значити много за све наше чланове, активисте, кандидате на кандидатским листама, али и за цјелокупну јавност, која се радује сваком доласку званичника из Србије”, рекао је Ђокић новинарима.

Ђокић је подсјетио да је Антић радећи послове министра енергетике и рударства у Влади Србије, дао изузетан допринос да се покрене најважнији привредни пројекат који заједно раде Српска и Србија, а то је изградња хидроелектрана у горењм сливу ријеке Дрине.

“Ми смо захваљујући том доприносу данас у фази да је пројекат изградње ХЕ 'Бук Бијела' спреман за реализацију. Србија је постала већински власник у азједничком предузећу и то даје највећу гаранцију да ће овај пројекат бити реализован у наредном периоду”, истакао је Ђокић.

Он је додао да је СП створила све услове да освари побједнички резултат на предстојећим локалним изборима, те да ће данашња посјета само бити допринос том резултату.

Антић је изразио увјерење да ће СП остварити добар резултат на предстојећим изборима и да ће проширити свој утицај у цијелој Републици Српској.

“Природно је да смо данас заједно у Бањалуци јер смо заједно свих ових година и де факто смо иста организација која дјелује на двије стране ријеке Дрине. Желимо да наша политичка идеја оствари што бољи резултат у интересу свих грађана”, нагласио је Антић.

Према његовим ријечима, заједништво ове двије странке је најбоља слика заједништва српског народа.

“Социјалистичка партија у Републици Српској има снажан програм, изузетне људе који могу много да дају и на републичком и на локалном нивоу. Увјерен сам да ће план ове странке побољшати квалитет живота свих грађана”, додао је Антић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана