Ђајић: Нудимо будућност свим генерацијама

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Владо Ђајић позвао је данас становнике бањалучке мјесне заједнице Верићи да на предстојећим општим изборима подршку дају кандидатима СНСД-а јер само та партија гарантује стабилности и наставак развоја Републике Српске.

Ђајић је на предизборном скупу рекао да све друге политичке опције нуде конфликте и експерименте што Српску може одвести у неизвјесност.

"Нудимо будућност свим генерацијама и неће бити реваншизма јер поштујемо све друге партије и сматрамо да сви грађани треба лијепо да живе у Републици Српској", истакао је Ђајић.

За бањалучки СНСД, додао је, битна су једнако сва насеља на подручју града и улагања у њихов развој, а међу њима су и Верићи за које каже да је циљ да се изједначе са сличним мјестима у неким западноевропским земљама.

Кандидат СНСД-а за посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ оцијенила је да су евидентни удари на Републику Српску, њене надлежности и имовину и да, ради њеног очувања и даљег развоја, власт мора да врши јака и сложна екипа као што је то СНСД.

"Грађани су према досадашњој подршци СНСД-у препознали да је СНСД једна јака и сложна екипа која ће и даље очувати Републику Српску", рекла је Бурсаћева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана