ДЕМОС у Бијељини почео кампању "Без дилеме"

Срна
ДЕМОС у Бијељини почео кампању "Без дилеме"

БИЈЕЉИНА - Градски одбор ДЕМОС-а у Бијељини започео је изборну кампању под слоганом "Без дилеме" и поруком да ће се борити за грађане и привредни развој.

Потпредсједник ДЕМОС-а Милан Дакић позвао је грађане да у што већем броју изађу на изборе и поручио да ће ова странка водити фер кампању.

- Ми у ДЕМОС-у знамо да се може бавити политиком, а да се не нападају други, не бавимо се туђим проблемима, него собом и нашим суграђанима који вјерују у нас - рекао је Дакић.

Он је поручио да ће ДЕМОС сигурно оправдати повјерење грађана и додао да на предстојећим локалним изборима очекују освајање четири одборничка мандата, односно 7.900 гласова, саопштено је из Градског одбора ДЕМОС-а Бијељина.

Предсједник Регионалног одбора ове странке Чедомир Стојановић поручио је на почетку кампање да је привредни развој акценат у комплетном раду ДЕМОС-а.

- Када добијемо повјерење грађана радићемо на унапређењу привредног амбијента, да створимо боље услове живота и да карта наших грађана за Европу не буде у једном, него у повратном смјеру - истакао је Стојановић.

Слађана Јокановић, најмлађи кандидат на листи, поручила је да је крајње вријеме да млади преузму иницијативу у друштву и да је поносна што је ДЕМОС подржао ту потребу.

- Бијељина прије свега! - нагласила је она.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана