ДЕМОС очекује успјех на поновљеним изборима у Добоју и Сребреници

Срна
ДЕМОС очекује успјех на поновљеним изборима у Добоју и Сребреници

БАЊАЛУКА - Руководство ДЕМОС-а очекује да ће ова странка у Добоју потврдити остварене резултате и освојити три одборничка мандата у Скупштини града.

Руководство ДЕМОС-а је на састанку са руководством Градског одбора ове странке у Добоју дало пуну подршку овом одбору, посебно у припремама за одржавање поновљених локалних избора у том граду.

Исказана је пуна подршка и ДЕМОС-у у Сребреници, гдје се на поновљеним изборима очекује још један одборнички мандат, наводи се у саопштењу ДЕМОС-а.

Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић истакао је да је важно сачувати јединство и унутрашњу компактност ДЕМОС-а на нивоу цијеле Републике Српске.

Током састанка у Добоју разговарано је и о активностима на јачању странке, реорганизацији локалних одбора, посебно у општинама у којима није остварен планирани резултат.

Локални избори у Сребреници и Добоју биће поновљни 21. фебруара, одлучила је данас Централна изборна комисија БиХ.

ЦИК БиХ је 21. јануара донио одлуке о поништавању избора на 26 редовних бирачких мјеста и два бирачка мјеста у одсуству за ниво начелника и Скупштине општине Сребреница, те поништавање избора на 89 редовних бирачких мјеста за ниво градоначелника и Скупштине града Добоја. /крај/

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана