Демос очекује 70 одборничких мандата и најмање три начелничка мјеста

Срна
Демос очекује 70 одборничких мандата и најмање три начелничка мјеста

БАЊАЛУКА - Демократски савез (Демос) очекује да ће 16. новембра прославити освајање 70 одборничких мандата и најмање три начелничка мјеста у Републици Српској, саопштено је из ове странке.

Из Демоса су навели да ова странка окупља људе различите по карактеру, али са заједничким циљем - да Република Српска расте, развија се и да се обезбиједи бољи живот за све њене грађане.

Овогодишњи локални избори су први избори на које Демос излази, а сва досадашња истраживања и реакције бирача говоре у прилог томе да ће бити парламентарна странка у готово свим локалним заједницама у Српској, наводе из ове странке.

Истакнуто је да досадашња истраживања показују да имају веома добар рејтинг у Бањалуци, Добоју, Бијељини, Градишци, Сарајевско-романијској регији, Зворнику, Билећи и Фочи.

“Демос је досадашњу предизборну кампању водио фер и коректно, не бавећи се својим политичким противницима и сплеткама, већ радећи на промоцији искључиво наших политика и наших кандидата и тако ће бити и у преостале двије седмице кампање”, истакнуто је у саопштењу.

Из Демоса су подсјетили да су, водећи бригу о заштити здравља суграђана у времену пандемије, креирали посебну платформу која свим заинтересованим гласачима омогућава да сазнају све о њиховим кандидатима, без директног контакта.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана