Демос-НДП Приједор: Економски програм за бољи живот

Срна
Демос-НДП Приједор: Економски програм за бољи живот

ПРИЈЕДОР - Коалиција Демос-НДП у Приједору опредијелила се да у предизборној кампањи представља политички и економски програм којим пропагира бољи живот у граду, рекао је данас носилац листе одборника ове коалиције за градску Скупштину Томислав Прпош.

- Ми смо један од политичких субјеката који првенствено пропагира привредно-економски развој града, јер сматрамо да ћемо развојем привреде у граду ријешити најбитнија питања, а то су запошљавање, останак људи. Исто тако ће то бити социо-економски мир и, наравно, да ће се развојем привреде ријешити и друга питања која су веома битна за живот у овом граду - рекао је Прпош новинарима поводом званичног почетка предизборне кампање за локалне изборе.

Он је додао да данас Демос са градског трга шаље прву поруку као нови политички субјект, који је настао прије неколико година.

- Ово су наши први избори који ће нам опредијелити будућност. Због тога смо се озбиљно припремали и мислим да смо странку, а и коалицију Демос-НДП спремили и очекујемо добре резултате, убијеђен сам у добре резултате - навео је Прпош.

Кандидат ове коалиције Силви Милановић позвала је суграђане да истрају заједно са кандидатима у овој борби наредних мјесец дана.

- Данас је први дан кампање и не желим уопште да апелујем да становништво изађе на изборе - то ћемо оставити за крај. Данас апелујем на становништво да узму сав материјал свих политичких партија, да добро проуче све листе и кандидате. То су листе на којима су људи из Приједора, људи које сви знамо и познајемо и нека изаберу најбоље и нека најбољи побиједе - поручила је Милановићева.

Кандидат коалиције Александра Чанић Крагуљ рекла је да ова листа, већином младих, образованих и способних људи, нуди промјене.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана