Дарко Томаш, кандидат СНСД-а за начелника Прњавора: Једини знамо прави пут

Ведрана Кулага Симић
Дарко Томаш, кандидат СНСД-а за начелника Прњавора: Једини знамо прави пут

Свако добронамјеран може јасно видјети шта је у протекле четири године урађено у Прњавору и то је јасан сигнал да нам је потребна нова подршка како бисмо наставили са развојем општине јер смо најбољи избор.

Рекао је то за “Глас Српске” кандидат СНСД-а за начелника Прњавора Дарко Томаш који вјерује да ће и на овим изборима добити највећу подршку и остати на челу те општине.

- Очекујем убједљиву побједу јер се у протекле четири године много радило и градило и види се помак набоље. Мислим да и у наредне четири године можемо много више урадити него било која друга алтернатива која се нуди у Прњавору. То је најважнија ствар због које поново очекујем подршку. Ми нисмо у кампањи мјесец, него четири године, од када смо са суграђанима и рјешавамо њихове проблеме. Ово је само формални дио кампање - истакао је Томаш.

ГЛАС: Кажете да ћете тако и наставити. Шта је окосница кампање?

ТОМАШ: Показали смо да се за четири године може заиста много урадити и промијенити набоље изглед општине. Више од 16 милиона КМ је уложено у инфраструктурне пројекте. И прије четири године смо истицали да се можемо отворити према свим развојним пројектима, односно и Владе РС и међународних институција. Највећа ствар коју смо урадили је отварање пословне зоне, гдје је своје мјесто пронашло шест, седам нових привредних субјеката. Обезбјеђивали смо повољне услове за домаће фирме које овдје и раде, и увијек тим субјектима дајемо предност јер им није само у интересу да направе зараду, већ и да се њихова локална заједница развија.

ГЛАС: Да ли, говорећи о свему што је урађено, и позивате суграђане да Вама укажу повјерење, а не противницима?

ТОМАШ: Наравно. Радом смо доказали да се може и показали како може и треба да се сарађује са вишим нивоима власти. Тако можемо наставити и у наредном периоду и да буде још боље и јаче.

ГЛАС: Шта ћете прво урадити ако и добијете подршку грађана?

ТОМАШ: Има ствари које нисам успио завршити за четири године мандата. То је, прије свега, реконструкција општинске управе и одређених предузећа које је уништио СДС. То ће бити прво у фокусу.

Гаранција

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити обећања?

ТОМАШ: Гаранција су већ остварени резултати. Овај посао радим већ осам година и мислим да свако у Прњавору и Републици Српској зна ко је Дарко Томаш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана