Цвијановић:СНСД може да игра утакмицу на два терена

СРНА
Цвијановић:СНСД може да игра утакмицу на два терена

ЛАКТАШИ - Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић поручила је вечерас у Слатини код Лакташа да ова странка има озбиљне политике, политичаре, механизме, програме и да је у стању да у наредне четири године игра утакмицу на два терена - да брани надлежности Српске и да економски и финансијски уради све што грађани очекују.


"На једном да бранимо надлежности Републике Српске и то ћемо предано радити, а на другом - економском и финансијском терену да урадимо све што наши грађани од нас очекују", рекла је Цвијановићева на предизборној трибини ове странке.

Она је истакла и да садашња власт улаже напоре како грађани Републике Српске не би осјетили кризу која је задесила цијели свијет.

"Република Српска гради своје енрегетске потенцијале, који ће допринијети да Српска буде енергетски стабилна и независна", рекла је Цвијановићева.

Она је нагласила да је то политика Милорада Додика и СНСД-а, те да је поносна што јој припада.

"Знамо шта смо то оставили у Слатини, али и широм Реублике Српске. То људи овог краја најбоље знају, као и то да смо са једнаком љубављу радили и градили, али и бранили Српску тамо гдје је требало", рекла је Цвијановићева.

Она је истакла да СНСД намјерава да ради то и даље.

"Можете имати вјеру у нас, као што и ми имамо велику захвалност за подршку све ове године, јер без ње не би било ништа могуће од онога што смо планирали реализовати. Ми смо партија народа, ми смо породица и пријатељи који су се окупили и представљају велики покрет јер желимо нашој Републици најбоље", поручила је Цвијановићева.

Носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици два Мирослав Бојић рекао је да је у Мјесној заједници Слатина много урађено у протеклом периоду уз подршку Владе Републике Српске, предсједника Српске Жељке Цвијановић и српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика.

Он је навео да је за годину и по на овом подручју изграђено више од 10 километара локалних путева, те реализовани бројни други пројекти из других области.

Бојић је најавио да ће у наредних десетак дана, уз подршку републичких инстутуција почети спајање четири километра пута између Слатине и Челница, те нагласио да је то један од најважнијих пројеката двије мјесне заједнице.

Кандидати СНСД-а за Народну скупштину Српске Саша Драгић, Биљана Петковић и Славица Грубешић истакли су бројне пројекте који су реализовани на овом подручју захваљујући СНСД-у, као и низ хуманитарних акција за помоћ најугроженијем становништву.

Носилац листе за парламент БиХ у Изборној јединици један Небојша Радмановић истакао је да вечерашњи скуп у Слатини најављује велику побједу СНСД-а на предстојећим изборима.

Он је нагласио да је веома важно да ова странка освоји највише мандата у парламенту БиХ јер ће се, како је рекао, у Сарајеву водити највећа битка за Републику Српску. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана