Цвијановић: Желимо да Бањалука поново постане озбиљан град

Срна
Цвијановић: Желимо да Бањалука поново постане озбиљан град

БАЊАЛУКА - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да та странка на престојеће локалне изборе излази са најбољом политичком понудом када је у питању мјесто градоначелника Бањалуке, али и састав Скупштине града.

"Сигурна сам да ће СНСД ту имати доминантну позицију. Желимо да овај град поново постане озбиљан, јер у њему живе озбиљни људи који се баве озбиљним пословима. Захтјева се да и градоначелник има озбиљан приступ према оном што су потребе наших становника", рекла је Цвијановићева новинарима на предизборној трибини СНСД-а у бањалучком насељу Центар два.

Она је истакла да је кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот човјек који сигурно може дати Бањалуци и свим грађанима оно што им је потребно.

"Од Шобота и од наших будућих одборника очекујемо да, водећи рачуна о интресима и потребама града, воде исповремено рачуна о интересима и потребама Републике. Мислим да су то кандидати који дефинитивно могу одговорити том задатку", нагласила је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот указао је на проблем великих саобраћајних гужви, наводећи да је то посљедица промјене режима саобраћаја у Бањалуци.

"Већ смо презентовали пројекат паркинг гараже на паркингу поред Медицинске електронике и мислимо да ће то значајно ријешити проблем паркирања у овом дијелу града", рекао је Шобот.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину града Владо Ђајић рекао је да ће СНСД показати шта значе струка и знање када је ријеч о руковођењу Бањалуком.

"Ми ћемо показати шта је поштовање грађана и њихових потреба у центру Бањалуке", рекао је Ђајић, који је и предсједник Градског одбора СНСД-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана