Цвијановић: Стабилна Српска - суштина политике СНСД-а

Срна
Цвијановић: Стабилна Српска - суштина политике СНСД-а

БАЊАЛУКА - Потпредсједник СНСД-а и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић поручила је данас да је суштина политике ове странке очувана и стабилна Република Српска.

Цвијановићева је нагласила да у програмима странака супротстављених СНСД-у нема ни слова о одбрани Републике Српске и њених надлежности у Сарајеву јер се, како је нагласила, плаше и не воле оно што раде и чему би требало да буду посвећени.

“Ми вјерујемо у Српску и због тога је у нашем програму одбрана Српске и њених уставних надлежности и нема никаквог експериментисања. Никакви странци и амбасадори нам неће кројити капу, већ ће о судбини Српске одлучивати људи који у њој живе”, рекла је Цвијановићева обраћајући се члановима и симпатизерима странке на трибини у Крупи на Врбасу.

Она је нагласила да сви људи који су на листама СНСД-а заслужују подршку и поштовање јер су се борили и бориће се за оно што јесте интерес Републике Српске.

“Наша политика је била да радимо и градимо и то смо показали и када је то изгледало немогуће”, нагласила је Цвијановићева.

Цвијановићева је истакла да СНСД треба да буде поносан што има Милорада Додика за лидера - човјека који зна шта треба да уради и жели да реализује оно што је осмислио, који је способан да се ухвати у коштац са свим изазовима када је ријеч о Српској.

Она је нагласила и да је обавеза СНСД-а да за двије године врати Бањалуку “у своје руке”.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину из Изборне јединице три Владо Ђајић рекао је да је за стабилност и опстанак Српске важно да ова странка освоји што више гласова и формира Владу Српске, а да у парламенту БиХ има највише посланика.

Он је истакао да је тандем СНСД-а, Додик-Цвијановићева, гарант за стабилност и опстанак Републике Српске.

“СНСД жели да побједом на предстојећим изборима настави развојне пројекте за добробит свих грађана Српске”, рекао је Ђајић.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици три Младен Илић поручио је да само СНСД има квалитетне кандидате који ће наставити пут напретка у Српској, истакавши да је ова странка гарант стабилности и развоја Републике.

Он сматра да ће СНСД убједљиво побиједити на предстојећим изборима, који су избори за стабилност Републике Српске.

Носилац листе СНСД-а за парламент БиХ из Изборне јединице један Небојша Радмановић рекао је да је СНСД прије 27 година почео битку и пут до побједе, те истакао да ће тако бити и на овим изборима.

Он сматра да СНСД има квалитетне и младе кадрове који немају конкуренцију у Српској, те да ће они очувати Српску.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана