Цвијановић: СНСД за градоначелника нуди озбиљног и поузданог човјека

СРНА
Цвијановић: СНСД за градоначелника нуди озбиљног и поузданог човјека

БАЊАЛУКА- Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да је Бањалука озбиљан град који захтјева озбиљног и поузданог градоначелника и да СНСД на локалним изборима нуди управо таквог човјека.

"Дошло је вријеме да уозбиљимо ствари овдје. Много је посла пред нама и зато смо се и одлучили да изађемо са човјеком који сигурно може да послаже ствари у граду, који се може ослонити на јаку скупштинску већину. У њој ће СНСД заслужено имати доминантну позицију", рекла је Цвијановићева новинарима на предизборној трибини СНСД-а у бањалучком насељу Дракулић.

Она је истакла да су чланови СНСД-а предано радили за Бањалуку, као што раде предано за Републику Српску.

Цвијановићева је рекла да је Драшко Станивуковић одлазећи градоначелник који је направио хаос и неред у Бањалуци.

"Игра се са овим градом као да је најобичнија играчка, а не озбиљан главни град Републике Српске. Слагао је много ствари - да ће бити бише паркинг мјеста, а има их мање. Слагао да је финансирао `Кућу Милановића`, а то је радила Влада Републике Српске. Слагао да је он тај који изграђује кружне раскрснице, а то ради јавно предузеће, дакле опет републичке институције", рекла је Цвијановићева.

Осим тога, каже, правио је неред по граду.

"Слагао је грађане да је неисправан кисеоних, угрозио животе пацијената и исто тако статус наших здравствених радника", истакла је Цвијановићева.

Она је додала да Станивуковић иза себе оставља много нереда, али да ће СНСД преданим радом и озбиљношћу промијенити ствари на боље.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот рекао је да очекује побједу 6. октобра, додајући да ће то представљати и враћање Бањалуке њеним грађанима.

"Вечерас причамо о школама. Има смисла у Дракулићу размишљати о школи. Са грађанима ћемо причати и о враћању струке у град, о регулацији саобраћаја кроз сарадњу са одређеним саобраћајним институтима, отварању радних мјеста, проблему паркинга. Ту смо да чујемо наше суграђане", истакао је Шобот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана