Цвијановић: СНСД има снагу да развије економију и обезбјеђује напредак

Срна
Foto: Срна

ДЕРВЕНТА- Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић сматра да ће СНСД, као странка која има јасну политику која подразумијева очуване надлежности Српске, сигурно побиједити у Дервенти, као и широм Републике Српске.

Цвијановићева је рекла да СНСД има снагу за будуће вријеме, да развија економију и обезбјеђује напредак у сваком погледу.

"То смо радили све ове године и спремни смо да наставимо да са народом радимо у интересу Српске, за њен бољитак", изјавила је Цвијановићева у Дервенти, гдје је вечерас одржан централни предизборни скуп Градског одбора СНСД-а.

Она је истакла да разумије одговорност коју СНСД у овом времену носи, те нагласила да се у овој странци не боје посла и да имају став који могу да у сваком тренутку саопште.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је да је Дервента била један разорен град, а обновљена је и то захваљујући СНСД-у, добрим људима предвођеним градоначелником Милорад Симићем.

"Овдје је добра перспектива за живот. Мора да се очува овај тренд и Дервенћани знају да нема никаквих калкулација и да оно што је испробано, а то је СНСД, и даље користи. Настављамо да градимо Дервенту и у наредне двије-три године морамо да градимо брзу цесту, да спојимо Дервенту са ауто-путем Дервента-Бањалука", изјавио је Додик.

Додик је истакао да је градња брзе цесте обавеза републичких, у сарадњи са градским властима, те да великим путевима долазе људи и привреда, а малим путевима сви бјеже.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединици четири Игор Жунић каже да је Дервента један од бастиона СНСД-а.

Он је навео да је Дервента привредни град, а да док СНСД није дошао на власт, а Додик и Цвијановићева нису стали из читавог амбијента, то није било тако.

"Поносан сам што учествујем у развоју Дервенте, на оно што смо урадили и на локалну власт. Сигуран сам да грађани то добро препознају", рекао је Жунић.

Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Ђурђа Додик Пијетловић поручила је грађанима да бирају СНСД који је показао развојни пут, да се развија Република Српска, која мора бити још више оснажена.

Члан СНСД-а и градоначелник Дервенте Милорад Симић рекао је је од Дервенте направљено нешто што је мало ко могао замислити прије 18 година.

"Уздигнуте главе и чистог образа излазимо пред бираче. Окупљени број људи на митингу подсјећа нас да чинимо исправне потезе и водимо одговорну политику", поручио је Симић.

Вечерас су у Дервенти представљени кандидати СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице четири и за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице два.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана