Цвијановић: СНСД има озбиљне људе који рјешавају проблеме грађана

Срна
Цвијановић: СНСД има озбиљне људе који рјешавају проблеме грађана

БАЊАЛУКА - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је вечерас да Бањалука и цијела Република Српска у СНСД-у имају озбиљне људе које су грађани препознали као оне који знају да рјешавају њихове проблеме.

Цвијановићева је у обраћању на бањалучком Тргу Крајине поводом почетка предизборне кампање рекла да СНСД води политику која значи бољи живот за све грађане Републике Српске.

Цвијановићева је честитала СНСД-у и коалиционим партнерима за све оно што је заједно урађено да би Бањалука данас служила на понос свима.

Она је нагласила да СНСД заједно са коалиционим партнерима наставља даље да гради Бањалуку, те покаже да је тај град јак онолико колико је јака и Република Српска.

“Бањалука је увијек била и биће оријентир за многе наше политичке послове. Сви ови људи овдје желе да дају допринос Републици Српској и граду у којем живе и заслужују подршку наших грађана и надам се да ће та подршка доћи”, истакла је Цвијановићева.

Она је додала да је политика озбиљна ствар и да људи који се баве политиком морају бити озбиљни, те да је увјерена у изборну побједу СНСД-а и коалиције “Окупљање за Бањалуку” и кандидата за градоначелника Бањалуке Игора Радојичића.

Радојичић је поручио да је најбољи и најјачи онај који мора да вуче, који зна куда се иде и који представља лидерство и има визију.

“Бањалуци и у овом времену у коме смо поново суочени са кризом треба чврсто и јасно вођство, сигурност и лидерство, а не играње и не избор неких који ће да вјежбају на Граду Бањалуци”, поручио је Радојичић.

Радојичић је истакао да Бањалука мора имати стабилну власт, те да је СНСД показао и одговорност и стабилност и у поплавама, економској кризи и сада за вријеме епидемије вируса корона.

“Вечерас смо овдје да наставимо 1.500 дана непрекидног рада у граду Бањалуци и да започнемо наредних 1.500 дана СНСД-а и свих чланица колиције жОкупљање за Бањалукуж”, истакао је Радојичић.

Он је навео да је протекле године ријешено 1.500 проблема у Граду Бањалуци, истичући да је у граду нова градска топлана, једна нова фабрика воде, три спортске дворане и четири моста на Врбасу, десетине километара водовода од Мањаче до Чесме, од поткозарских села до Карановца, 26 дјечијих игралишта и вртића.

Радојичић је додао да је Бањалука за протекле четири године имала преко 8.000 више запослених, закључујући да ће у наредне четири године број запослених у Бањалуци достићи нови рекорд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана