Цвијановић: Котор Варош ће бити дио побједничког тима СНСД-а

Срна
Foto: Срна

КОТОР ВАРОШ- Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је вечерас да с разлогом очекује да се Котор Варош прикључи великој побједи СНСД-а на предстојећим изборима.

"Очекујем добре резултате у Котор Варошу за наше појединачне кандидате, али и за нашег кандидата из Котор Вароша, великог привредника Раденка Бубића, који запошљава 1.300 радника у двије локалне заједнице и који је показао да мора да постоји чврста веза између локалних и републичких власти, како би радници у приватном сектору видјели напредак", навела је Цвијановићева.

Она је истакла да је СНСД опредијељен да јача све општине у Републици Српској, па тако и Котор Варош.

"Овдје смо издвојили значајна средства када је у питању нова зграда општине, али и за путну инфраструктуру. Поносна сам на све наше досадашње успјехе и сигурна сам да ће то бити валоризовано и награђено од грађана, који знају да су уз политику СНСД-а сигурни и они и Српска, а и њихове плате и пензије", нагласила је Цвијановићева.

Носилац листе за Представнички дом парламента БиХ у Изборној јединици један Небојша Радмановић истакао је да вечерашњи скуп у Котор Варошу најављује велику побједу СНСД-а на предстојећим изборима.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Владо Ђајић позвао је вечерас грађане у Котор Варошу да на општим изборима подрже кандидате СНСД-а, а то значи наставак развоја Републике Српске.

Ђајић је рекао да су у СНСД-у људи способни, школовани и стручњаци и да је то евидентно, те да нема импровизација и да тачно знају шта раде.

"Иза нас су велика дјела. Сви који желе добро Републици Српској, својој дјеци и будућности треба да се придруже народном покрету званом СНСД и коалицији која је око њега, као и најбољем тандему у Српској - Милораду Додику и Жељки Цвијановић", рекао је Ђајић.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне једнице три Раденко Бубић нагласио је да СНСД има побједнички тим, а да ће он наставити да се бори за права радника уколико буде изабран у Народну скупштину Републике Српске.

"Тренутно у Котор Варошу градимо још једну производну халу, укупно запошљавамо 900 радника, у Кнежеву 400 радника, уз напомену да у континуитету побољшавамо услове рада. Позивам све грађане Котор Вароша и Кнежева да гласају за кандидате СНСД-а, јер је то гарант сигурне и стабилне Републике Српске", поручио је Бубић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана