Цвијановић: Једини стварни и прави развој Бањалуке био у вријеме када је њиме управљао СНСД

Срна
Цвијановић: Једини стварни и прави развој Бањалуке био у вријеме када је њиме управљао СНСД

БАЊАЛУКА - Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да ће СНСД наставити да ради на очувању стабилности и сигурности Републике Српске и безбједности свих њених грађана.

Цвијановић је истакла да СНСД води кампању говорећи о томе шта ће радити у будућности.

- То ће бити очување стабилности и сигурности Републике Српске, безбједности наших свих грађана, али исто тако ће обезбједити да, уз заштиту наших уставних надлежности, развијамо и нашу привреду, инфраструктуру, гледамо на који начин можемо поправити стање и поправљамо га упорно - рекла је Цвијановић новинарима.

Она је подсјетила Бањалучане да је једини стварни и прави развој Бањалуке био у вријеме када је њиме управљао СНСД и када је био саставни дио политика СНСД-а у Републици Српској, те подсјетила да је у њему уведен ред, мир, сигурност, развој.

Цвијановић је истакла да СНСД жели да развија сарадњу у оквиру републичких институција са локалним властима и са локалним инстицитуцијама, преноси РТРС.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Владо Ђајић рекао је да екипа окупљена око СНСД-а даје сигурност грађанима, као и могућност лијепог и стабилног живота, мира и поштовања свих, и припадника других партија.

- Ми нећемо да се светимо, сви ће добро живјети и наставићемо овај добар тренд развоја Републике Српске и стабилности и Бањалуке и Републике Српске, доброг живота и стабилне будућности наших грађана - рекао је Ђајић новинарима.

Додик: Само стабилне институције су гарант сигурне будућности

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је вечерас да ће само оне земље и народи који имају стабилне институције и владе, те стабилне политичаре, моћи да рачунају на сигурну будућност.

Додик је истакао да ће свима који уђу у нестабилност бити потребне године да поврате стабилност.

“У тешким околностима за глобалне и европске оквире, намеће се потреба да будемо окупљени, да знамо шта да радимо и да не улазимо у авантуризам”, поручио је Додик на предизборном скупу СНСД-а у бањалучкој Мјесној заједници Старчевица.

Додик је навео да је СНСД у овој бањалучкој мјесној заједници имао утемељену подршку народа и да је урађено много за тај дио града, те да су ријешени и комунални проблеми.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана