Цвијановић: Грађани знају да су уз СНСД сигурни и они и Српска

Срна
Foto: Срна

ГРАДИШКА - Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је вечерас да грађани Републике Српске знају да су уз политику СНСД-а сигурни и они и Српска, а и њихове плате и пензије.

Цвијановићева је истакла да ће се сигурно напредовати и када је у питању инфраструктура и све оно што је неопходно за унапређење живота и услова за живот грађана.

Према њеним ријечима, цијела Република Српска жели да зна да има сигурну руку и политику која ће је водити у сигурну будућност.

Цвијановићева, која учествује на предизборном скупу СНСД-а у Горњим Подградцима код Градишке, нагласила је да је Градишка мјесто у које су улагали много новца, а намјера је да се и даље ради на локалном развоју.

Она је истакла чврсту везу између локалних и републичких институција што је гаранција успјешног развоја Градишке и њених житеља.

Цвијановићева је истакла и подршку пољопривредници, попут субвенција, сталног раста подстицаја, борбе за заштиту домаће производње.

"Мислим да смо то показали током претходних година", рекла је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је да су у Горњим Подградцима урадили све што је било неопходно, наводећи пут према Мраковици, помоћ у санацији комуналних објеката, фасада на школама.

"Ово је један добар примјер како партија као што је СНСД сарађује са становништвом", рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице један Рената Обрадовић Поповић рекла је да СНСД корача у једну велику побједу, истакавши да се бори за Републику Српску у сваком мјесту, па и у Сарајеву.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне једнице два Звјездан Панић истакао је подршку кандидатима СНСД-а за појединачне функције Цвијановићевој и Додику јер, како је рекао, једини помажу Подградце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана