Цвијановић: Додатним улагањима развијати рубне општине

Срна
Цвијановић: Додатним улагањима развијати рубне општине

КРУПА НА УНИ - Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да СНСД очекује велику побједу у Крупи на Уни и истакла да просперитет малих, рубних општина види кроз додатна улагања.

”Желимо да наставимо да радимо са нашим локалним властима као што смо и до сада, стварајући услове за бољи живот наших грађана”, рекла је Цвијановићева.

Она је на изборном скупу поручила да СНСД жели да се све општине осјећају комотно и да знају да имају пажњу и интервенцију која долази од републичких институција.

“Ми смо радили да имају неопходне службе, све што је потребно за ученике. Исто тако и за водоснабдијевање. Знам да је живот тежак у малим општинама са малим буџетима, али зато они знају да могу да се ослањају на помоћ Владе Републике Српске”, истакла је Цвијановићева.

Она је нагласила да ће то бити награђено на изборима и када је ријеч о појединачним кандидатима и кандидатима са листа за парламент БиХ и Народну скупштину Републике Српске.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Драгослав Кабић рекао је да је до сада Република Српска успјешно одбрањена од свих изазова.

“Зато се не смије дозволити да неко други умјесто нас управља Републиком Српском. СНСД је политичка снага која може да сачува Републику Српску”, поручио је Кабић.

На изборној трибини представили су се и други кандидати СНСД-а за предстојеће изборе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана