Чубриловић: Водимо политику развоја рубних општина

Срна
Чубриловић: Водимо политику развоја рубних општина

РИБНИК - Предсједник Демоса Недељко Чубриловић истакао је данас у Рибнику да ова странка води политику развоја свих општина, а посебно мањих рубних, које спадају у ред неразвијених и изразито неразвијених локалних заједница.

Чубриловић, који је присуствовао представљању кандидата Демоса за одборнике у Скупштини општине Рибник, нагласио је да су развој, правилно искориштавање природних ресурса и пронаталитетна политика основа на којој ће Демос инсистирати како би се побољшао животни стандард и омогућила стабилност Републике Српске.

“Позивамо грађане да гласају за Демосову листу, те за независног кандидата за начелника Рибника Драгана Караћа, којег Демос подржава. Позивам и све политичке субјекте да воде коректну и принципијелну кампању”, рекао је Чубриловић новинарима у Рибнику.

Носилац Демосове листе за одборнике у Скупштини општине Рибник Марко Чеко истакао је да ова странка води фер кампању, поштујући грађане и конкуренте, те епидемиолошке препоруке.

Он је рекао да Демос очекује значајну подршку грађана и да је реално да освоји два одборничка мандата.

Драган Караћ, независни кандидат за начелника општине, рекао је да очекује велику подршку грађана и побједу на предстојећим изборима.

Караћ је нагласио да има добар развојни програм који предвиђа привредни препород Рибника, посебно у дрвопрерађивачкој индустрији, правилном искориштавању шумских ресурса и отварању погона за финалну производњу у овом сектору.

Он је истакао да би се на тај начин запослило локално становништво, створили услови за останак младих и развој Рибника.

Караћ је навео да су привредни развој и пронаталитетна политика сигуран начин да се сачува ова општина и заустави одлив становништва.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана