Чубриловић у Бијељини: Очекујемо да Демос у цијелој регији буде парламентарна странка

Срна
Чубриловић у Бијељини: Очекујемо да Демос у цијелој регији буде парламентарна странка

БИЈЕЉИНА - Предсједник Демократског савеза (Демос) Недељко Чубриловић изјавио је на представљању програма и кандидата странке у Бијељини да у овом граду и цијелој регији очекују да постану парламентарна странка.

- Први пут од оснивања Демос излази на локалне изборе и бијељинска организација и цијела регија урадила је велики посао, због чега очекујемо добар одзив грађана и њихову подршку да постанемо парламентарна странка у овим локалним заједницама - рекао је Чубриловић новинарима.

Он је истакао да током избора очекује фер и демократску процедуру, а од кандидата Демоса да оправдају повјерење странке у политичком смислу и повјерење грађана у локалним заједницама.

Чубриловић је подржао и заједничке кандидате за градоначелника Бијељине и начелнике општина у овој регији.

- Очекујемо да ти заједнички кандидати буду и побједници на изборима и да добијемо стабилну власт у свакој локалној заједници, поготово у Бијељини, која је један од најважнијих центара Републике Српске. Јако нам је важно да овдје будемо дио скупштинске већине преко које ћемо моћи утицати на даљи развој града - поручио је лидер Чубриловић.

Носилац одборничке листе Милан Дакић рекао је да Демос у Бијељини очекује освајање четири одборничка мандата и да су свој програм током кампање посветили и представили суграђанима.

На представљању одборничких кандидата Демоса, које је одржано у бијељинском Центру за културу, кандидат Чедомир Стојановић рекао је да је седмицу прије локалних избора ова странка увјерена да ће освојити 7.000 гласова у Бијељини и 10.000 гласова у регији.

- Ова кампања је специфична и тешка, поготово за партију која је скоро основана, али успјели смо представити свој идентитет. Грађани су нас препознали и очекујемо да нас подрже на изборима - истакао је Стојановић и пожелио грађанима Републике Српске да задрже здравље, те из позвао да изађу на изборе и подрже Демос.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана