Чубриловић: Политика компромиса и здравих рјешења

Срна
Чубриловић: Политика компромиса и здравих рјешења

ПРЊАВОР - Демос у предизборну кампању иде са политиком компромиса и здравих рјешења који ће значити бољитак за све грађане Републике Српске, поручио је вечерас носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Недељко Чубриловић.

Чубриловић, који је лидер Демоса, рекао је на централној трибини ове странке у Прњавору да очекују велику подршку грађана и остварење циљева странке.

Носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици два Владимир Јанковић каже да се централна трибина Демоса одржава у Прњавору због добрих резултата остварених на прошлим општинским изборима.

“У Прњавору смо направили коалицију са Српском радикалном странком и Српском напредном странком па очекујемо да се резултат у односу на 2020. годину најмање удвостручи, што је око 1.200 гласова”, рекао је Јанковић.

Вечерашњој трибини у Прњавору присуствовао је и носилац листе за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединице један Слободан Станаревић, који је позвао бираче да подрже Демос и заједничке кандидате за највише функције, Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.

На трибини у Прњавору представљени су кандидати Демоса за посланике у Народној скупштини Републике Српске и за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

На Демосовој кандидатској листи из Прњавора за посланике у Народној скупштини Републике Српске налазе се Миле Шљивић, Јована Јунгић, Милорад Кондић и Савко Тубак, а Драган Прерадовић за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана