Чубриловић: Очекујемо више од стотину одборника

Срна
Чубриловић: Очекујемо више од стотину одборника

ДОБОЈ - Предсједник Демоса Недељко Чубриловић рекао је да очекује да ће ова странка имати више од стотину одборника у парламентима 56 локалних заједница у Српској, у којима учествују на изборима са својим листама.

Чубриловић је вечерас у Добоју озваничио почетак кампање ове странке за локалне изборе у октобру и поручио да је Демос добро припремио кампању.

"Очекујемо да ова кампања протекне у миру и у духу наше политике, а то је политика компромиса, јединства, стабилности", истакао је Чубриловић.

Носилац листе Демоса за Скупштину града Добој Слађан Јовић рекао је да та странка наступа под слоганом "Добој прије свега - без дилеме", да имају програм за развој ове локалне заједнице, те да по окончању изборног процеса очекује пет одборника који ће бити корективни и одлучујући политички фактор у локалном парламенту.

Јовић је навео да листа коју предводи има 36 кандидата који представљају све структуре грађана Добоја и да су у односу на претходни период евидентирали значајан раст броја симпатизера.

Он је додао да Демос на изборима за градоначелника Добоја подржава кандидата СНСД-а Бориса Јеринића.

Након представљања кандидата, Чубриловић и Јовић симболично су пустили балоне са добојске тврђаве Градина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана