Чубриловић: Очекујемо најмање два одборника у локалном парламенту

Срна
Чубриловић: Очекујемо најмање два одборника у локалном парламенту

БИЛЕЋА - Предсједник Демоса Недељко Чубриловић изјавио је данас да је листа те странке у Билећи озбиљна листа која има намјеру да постане парламентарна странка са најмање два одборника у Скупштини општине, који ће бити у скупштинској већини.

Он је након посјете Општинском одбору Демоса у Билећи, рекао новинарима да Демос подржава заједничког кандидата Ненада Вукоја из СНСД-а за начелника општине Билећа.

“Циљ је да се формира много стабилнија скупштиснка већина него у претходним сазивима. То треба и због саме Билеће, због стабилности, због укупних политичких прилика и због пројеката који ће, уз тако стабилну скупштинску већину, много лакше бити реализовани у сарадњи са Владом Републике Српске”, рекао је Чубриловић.

Он је додао да ће кандидати Демоса, који уђу у Скупштину општине Билећа, ући у историју као први одборници те странке, с обзиром да су ово први избори за Демос.

“Надам се да ће задовољити оно што грађани од њих очекују”, рекао је Чубриловић.

Предсједник Општинског одбора Демоса у Билећи Бранко Алексић рекао је новинарима да очекују два одборничка мандата у Скупшштини и позвао све грађане да поштују све епидемиолошке мјере како би избори били одржани у најбољем реду.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана