Чубриловић: Очекујемо добар изборни резултат

Срна
Чубриловић: Очекујемо добар изборни резултат

ШАМАЦ - Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић очекује добар изборни резултат и нада се да ће ова странка послије општих избора имати и коалициони и лични капацитет да пресудно утиче на поједине ствари.

Чубриловић, који је данас посјетио Општински одбор странке у Шамцу, напоменуо је да је ДЕМОС политичка опција која први пута излази на парламентарне изборе, али да имају озбиљне организације на цијелом простору Републике Српске и у свим регијама равномјерно распоређено чланство које у својим срединама живе од свог рада и по томе су препознатљиви.

Чубриловић, који је у Шамцу био заједно са предсједником Регионалног одбора ДЕМОС-а Бијељина Чедомир Стојановић, рекао је да у овој регији очекују добар резултат.

-То би задовољило наше циљеве и да направимо оно што би нам омогућило да можемо пресудно да утичемо на поједине одлуке које ће значити провођење наших програма - рекао је Чубриловић.

Носилац листе ДЕМОС-а за Парламентарну слупштину БиХ за Изборну јединицу два Чедомир Стојановић рекао је Срни да је шамачки одбор озбиљна организација састављена од квалитетних људи који су се показали на изборима 2020. године, те да и овај пут очекује добар резултат.

Он је додао да не подручју ове регије очекују једног посланика у Народној скупштини Републике Српске и резултат од 9.500 гласова, а директан мандат када је у питању Парламентарна скупштина БиХ како би имали свог представника у Сарајеву.

Кандидат за народног посланика у Народној скупштини Шамац из Изборне јединице шест Милан Николић рекао је да на општим изборима очекује добар резултат и нада се да ће људи из оввог савеза бити распоређени на одређеним мјестима и покушати помоћи народу у тешким временима.

Он је напоменуо да подручју општине Шамац већином живе пољопривредници и нада се да ће моћи да утиче да сви пољопривредници буду у бољем положају, да се вреднује сваки дунум земље и свако грло које пољопривредник произведе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана